Autolla Pakasaivolle

08.08.2020

Tällä kertaa haluttiin käydä pieni eväsreissu kauniissa maisemissa perheen kanssa. Lisäksi halusimme tällä kertaa käydä retkellä autolla.. Emme hakeneet edes makkaraa paistettavaksi vaan Jounin kaupalta ihanaakin ihanammat sushit. Ei ehkä perinteiset eväät, mutta notskimakkarakiintiö on tullut tältä kesältä jo täyteen. Tarkoituksena oli muutenkin käydä ihan pikainen reissu Pakasaivolla ja tulla sitten ruskan aikaan uudemman kerran, ihan ajan kanssa.

Pakasaivo
Pakasaivo

Pakasaivolle pääsee, kun ajelee Äkäslompolon kylältä Hannukaiseen päin. Jossain vaiheessa tulee kyltti  "Pakasaivo 10km" ja tie oikealle. Tie perille on hiekka/soratie. Poroja käyskenteli tien pientareella, pieni sadekuurokin ehti tulla ennen kuin saavuimme perille. Täytyy myöntää, että ajoimme parikymmentä metriä ohi, ennen kuin huomasimme, että vasemmalla puolella tietä taisikin lukea Pakasaivo ja muutama autokin sieltä parkkipaikalta pilkotti.

Heti parkkipaikan vieressä oli WC:t sekä nuotiopaikka. Nuotiopaikalla istuskeli nuoripari, pari naista puolestaan olivat koirien kanssa kävelyllä. Parkkipaikalta on tosiaan vain 200 metrin kävelymatka hulppeille näköalapaikoille. Polku vaikuttaisi sopivan myös esteettömään liikkumiseen. Polku oli tasainen ja sopivan leveä, eikä juurakoita tai kiviä ollut matkalla. Paikalla oli suoja-aidat ja penkkikin istahtamista varten. Hienot oli maisemat! Ruskan aikaan oletan Pakasaivon olevan komeimmillaan.

Pakasaivo
Pakasaivo
Vuokramökki Vähä-Reinari | 2020 | Tervetuloa mökkilomalle
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita