Navettagallerialla kahvilla

06.08.2020

Ei aavistustakaan, mistä vuodesta lähtien Karilan navettagalleria on ollut toiminnassa, mutta jotenkin olen onnistunut olemaan autuaan tietämätön tästä aivan ihanan viihtyisästä paikasta. Voisin kuvitella, että paikasta tulee ihan suosikkipaikkamme. 

Karilan navettagalleria, Äkäslompolo
Karilan navettagalleria, Äkäslompolo

Lähdimme tutustumaan Karilan navettagalleriaan autolla. Eikä tiedetty lasten kanssa yhtään mitä odottaa. Parkkipaikka oli lähes täynnä. Pohdittiin ensin olisiko kahvilassa liikaa väkeä, mutta kurkistettiin sisään. Kahvilassa olikin pöydässä vain kaksi erillistä seuruetta, joten hyvin mahduttiin sekaan. Ilmeisesti suurin osa parkkipaikalla olevista autoista oli jätetty parkkipaikalle retkeilyn ajaksi. Navettagalleria kun sijaitsee paikassa, josta pääsee pyöräilemään, patikoimaan ja talvisin myös hiihtämään sekä lumikenkäilemään.  

Navettagalleriassa on hienoja taideteoksia, ulkona liikkui vapaana kanoja sekä pihalla oli myös kota tulistelua varten. Aivan ihana paikka, jossa riitti näin kesäaikana katsottavaa niin sisällä kuin ulkona. Kerran pääsimmekin jo takaisin parkkipaikalle, mutta 5-vuotias halusi takaisin pihalle katsomaan vielä kanoja. Pihalla vierähtikin tovii. Ihanan lämmin kesäpäivä, ohjelmassa enää käynti Ylläsjärvellä leikkipuistossa ja kaupasta illaksi pientä purtavaa. Ihanaa kun ei ole kiire mihinkään. 

Seuraavana kesänä voisi viettää pari viikkoa Ylläksellä lapsen ja miehen kanssa. Vaikka aina ei tarvitse niin tekemistä ollakaan, mutta halutessaan joka päivälle löytyy jotain ja paljon on vielä näkemättä ja kokematta.

Vuokramökki Vähä-Reinari | 2020 | Tervetuloa mökkilomalle
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita